Wie is Demol uitje!

Wie is Demol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Het wie is ‘Demol’ uitje kan in iedere stad van Nederland gespeeld worden. Ongeacht het aantal het personen. Beschik jij over mensenkennis en onderscheid jij moeiteloos het goede van het kwade? En kunnen jullie daarbij ook nog eens als team de opdrachten perfect uitvoeren ondanks de tegenwerking van Demol in jullie midden..

Dan is het spel wie is Demol het ideale uitje! Demol is een persoon in jullie groep die niet houdt van punten scoren. Terwijl jullie je best doen tijdens het spel, zal Demol er alles aan doen om alles in de soep te laten lopen. De persoon die de naam Demol meekrijgt tijdens het spel zal zich helaas niet bekendmaken, voordat de eindscore bekend is. Demol: de man of vrouw die niet ontdekt wil worden!

Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten. In een team ga je op jacht naar de punten die nodig zijn om het spel te winnen. Helaas klinkt het makkelijker dan het in werkelijkheid is… In ieder team zit namelijk een persoon die de rol van Demol op zich neemt; en hij of zij doet er alles, maar dan ook echt alles aan om het team te laten falen. Alleen als er heel goed samengewerkt wordt kan Demol ontmaskerd worden en kun je met je team winnen. Wie ontvangt de jokers en de munten en ontmaskerd de persoon die Demol speelt het snelst??

Geef bij het boeken aan of het gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Ieder uitje is immers anders en wordt op maat gemaakt. Bekijk het wie is Demol spel of de 2 varianten:

Wie is Demol spel

wie-is-de-mol spel

De populairste en meest geboekte variant.

Verken de stad,
Speel tegen elkaar in teams,
En ontmasker Demol…!

 

Wie is Demol Diner

wie-is-de-mol-dinerSpeelt u liever onder het genot van een heerlijke diner?

Wie is Demol aan tafel,
Ook in teams,
Maar dan lekker binnen

Wie is Demol Diner Walk 

Wie is de mol walking diner

Een combinatie van beiden!

Tussen de gangen door,
In de stad,
Demol ontmaskeren..!

Het wie is Demol uitje is gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘wie is de mol‘ en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje. Natuurlijk is dit geen tv-programma maar een stadsspel en heeft het een heel andere (zeer leuke!) insteek. Bekijk ook eens onze recensies. Voor meer informatie of direct boeken ga naar boekingen.

Wie is Demol kan op iedere locatie gespeeld worden. De populairste steden zijn Nijmegen, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Haarlem, Maastricht, Den Haag, Arnhem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *